biro proekt biro proekt

услуги

biroproekt

 • Портфолио biroproekt

  Бренд - билдинг

  Без разлика дали сакате да креирате нов или да го обновите вашиот бренд, Биро Проект ќе ви помогне во комплетирање на целокупниот развој, од анализа, дефинирање, развој на предлози, па сè до комуникација на брендот со околината.

  Што нудиме?

  biroproektГрафички дизајн
  biroproektОбликување и развој на брендот
  biroproektПлан на промоции
  biroproektОрганизирање на промоции
  biroproektДиректен маркетинг
  biroproektИнтернет маркетинг
  biroproektДизајн на материјали

  Фокусирајте го вашиот бренд

  Брендот дава кристална слика за културата на вашата компанија, приказната што стои зад вас. Запомнете: да се биде едноставен некогаш е многу потешко отколку што очекувате.

  Бидете забележливо поинакви

  Силен бренд ја илустрира вашата уникатност и моќта да ги пронајдете вашите клиенти. „Паднете им во раце“ и откријте што е она што навистина им е значајно.

  Одржувајте го и комуницирајте го вашиот бренд

  Премногу рекламирање и недоследност во бренд стратегијата можат да направат повеќе штета отколку корист. Колку што е важно да се создаде бренд, исто толку е важно и да се одржи истиот. За успешно брендирање е неопходно да се направи разлика помеѓу трошењето пари и мудрото трошење пари.

  Ваша визија - наша изведба.