biro proekt biro proekt

услуги

biroproekt

 • Графички дизајн

  Дизајнот е уметничката страна на бизнисот. Тој предизвикува реакција кај луѓето, не само внимание.

  Што нудиме?

  biroproektКомплетен визуелен идентитет
  biroproektДизајн на заштитни знаци
  biroproektГрафичко обликување на рекламни материјали
  biroproektГрафичко обликување на брошури
  biroproektГрафичко обликување на каталози, Подготовка за печатење

  Комплетен дизајн и изработка на:

  biroproektВизит карти
  biroproektМеморандуми
  biroproektКоверти
  biroproektБрошури
  biroproektОгласи
  biroproektБилборди
  biroproektСити лајтови
  biroproektФлаери
  biroproektАмбалажа
  biroproektЧеститки
  biroproektКеси
  biroproektКалендари
  biroproektКаталози
  biroproektСписанија

  Фокусирајте се на целите, не на мислењата

  Брендирањето на производите и услугите започнува со квалитетно графичко обликување. Боите, типографијата, изгледот и останатите елементи на дизајнот создаваат посебни психолошки ефекти врз луѓето. Со јасно идентификување на вашите цели и пронаоѓање на најдобриот начин за нивна визуелизација, ќе ја елиминирате субјективноста што доаѓа заедно со дизајнот.

  Бидете практични

  Вие можеби сте стратешки добри, но тешко дека некој ќе ја проголта вашата стратегија ако вашиот маркетинг изгледа „за никаде“. Балансирањето на естетиката и стратегијата создава моќен удар кој ќе ви помогне да ја засените вашата конкуренција.

  Поправете го она што е расипано

  Укинувањето на она што го имате во моментот со надеж дека ќе најдете ново магично решение е скапа варијанта. Наместо да почнете од почеток, ние сме овде да ги обновиме вашите стари решенија и да додадеме доза на уникатност и креативност. Илјадници вложени во билборди низ целиот град ќе бидат фрлени пари ако не ја пренесуваат правата порака. Тие попрво ќе ве убедат да не го купувате производот што се рекламира, наместо да обезбедат препознатливост на брендот.


  biroproekt