biro proekt biro proekt

услуги

biroproekt

 • Маркетинг

  Ако сакате усовршување на вашиот бренд, креативни графички решенија или подобрена функционалност на вашиот маркетинг, се наоѓате на вистинското место.

  Секторот маркетинг постои од формирањето на компанијата и денес е составен од млади креативци. Нашиот тим може да направи целосни решенија во делот на:

  biroproektГрафички дизајн
  biroproektБренд билдинг
  biroproektОрганизирање настани
  biroproektОдноси со јавност

  Подготвени сме да понудиме оригинални и свежи идеи, нешто со што ќе се спротиставите на конкуренцијата, а истовремено ќе ги воодушевите вашите потрошувачи и ќе ја подобрите вашата продажба.