biro proekt biro proekt

услуги

biroproekt

  • Портфолио biroproekt

    Саемски штандови


    Биро Проект изработува комплетен дизајн на саемски штандови за потребите на компаниите. Покрај тоа, вршиме и целосна изведба и логистика околу реализацијата на штандот или просторот за изложување.

    Вашиот штанд е слика која зборува за вашата компанија, оставете впечаток и бидете запаметени по оригиналноста.


    biroproekt