biro proekt biro proekt

услуги

biroproekt

 • Портфолио biroproekt

  Ентериери

  Биро Проект изработува проекти за внатрешно уредување за сите видови простори кои имаат потреба од реновирање, разубавување или нов концепт во диспозицијата на содржините.

  Изработуваме ентериери и дизајн на мебел за:

  biroproektСтанови
  biroproektДеловни простори
  biroproektКомерцијални простори
  biroproektОрдинации и сл.

  Покрај идејата и концептот за просторот, располагаме со професионални екипи за комплетна изведба или реконструкција на истиот.
  biroproekt