biro proekt biro proekt
biro proekt biro proekt biro proekt biro proekt biro proekt

Хортикултурно и партерно уредување

Хортикултурно и партерно уредување

Процена на недвижен имот

Настани

15 години Биро Проект

На 21.12.2017 во Концепт 37 во Скопје, прославивме мал јубилеј 15 години од нашето основање. Заедно со нашиот тим, деловните партнери, соработници и пријатели, поминавме заеднички моменти кои ќе останат запаметени.

...повеќе ...фото