biro proekt biro proekt

контакт

biroproekt

БИРО ПРОЕКТ ДООЕЛ Скопје

(членка на групацијата АДИНГ)


Адреса: Ул.Васил Ѓоргов бр.21, вл.2, лок.8, 1000 Скопје, Северна Македонија

Тел: 071 237 668

Е-пошта: biroproekt@biroproekt.com.mk

Веб: www.biroproekt.com.mk


Коментари, критики, прашања:

За целосна мапа кликни тука